01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
avtoservis

Avto servis

Avto servis Velič za varno in udobno vožnjo

V avto centru Velič vam kvalitetno opravimo avto servis. Redni avtoservis je izredno pomemben, saj zagotavlja brezhibnost vašega vozila in varnost vseh udeležencev v prometu. Hkrati tudi podaljšuje življenjsko dobo vozila. Naši strokovnjaki vam iskreno priporočajo, da se servisom ne izogibate, saj je to slabo tako za vas in vaše vozilo kot za vse ostale prometne udeležence. V našem avto centru se zavedamo, da je avto servis izredno odgovorna storitev, zato delo opravljamo resno in strokovno. Samo visoka kvaliteta avtoservisa in ugodne cene nam zagotavljajo, da v panogi ostajamo konkurenčni. Če želite dobro poskrbeti za svoje vozilo, ga pripeljite v avto center Velič.

Avto servis Velič za popolno brezhibnost vašega vozila

Na področju servisiranja vozil imamo v avto centru Velič že dolgoletne izkušnje, zato nam ne primanjkuje strokovnjakov, ki poskrbijo za brezhibno delovanje vašega jeklenega konjička. Avtoservis izvedemo hitro, saj verjamemo, da želite imeti svoje vozilo na razpolago v najkrajšem možnem času. Nudimo vam različne storitve: Avto servis je sicer osnova za brezhibnost in varnost vašega vozila, vendar je treba poskrbeti tudi za čistočo in ustrezne pnevmatike. Pri nas se torej ukvarjamo tudi z vulkanizerstvom. Hitro in natančno vam zamenjamo zimske ali letne pnevmatike, cene pa so izredno ugodne.

Hitro in kvalitetno opravimo redni avtoservis

V avto centru Velič, Ljubljana Šiška, vam kvalitetno in v najkrajšem možnem času opravimo redni avtoservis. Naše priporočilo je, da se avto servis opravi vsaj enkrat letno. Temeljito bomo pregledali vaš avto, poskrbeli bomo za ustrezno menjavo olja in ostalih tekočin, svečk, filtrov, in naredili vse, kar je potrebno za kvalitetno delovanje vozila. Redni avtoservis je zelo pametna izbira, saj so lahko v primeru, ko pride do nedelovanja določenega sistema, stroški zelo visoki. Poleg tega boste z rednim avtoservisom pokazali, da ste odgovoren voznik, saj boste vplivali na varnost vseh udeležencev v prometu. Pripeljite vaše vozilo v avto center Velič, kjer bomo z računalniško diagnostiko odkrili vse napake vašega vozila in jih ustrezno odpravili.

Poskrbimo tudi za veliki avtoservis

Na vsakih pet let oz. na približno 100.000 prevoženih kilometrov je potrebno opraviti veliki avtoservis (pogoje za veliki avtoservis določijo proizvajalci avtomobilov in se lahko razlikujejo od znamke do znamke). V avto centru Velič bomo temeljito pregledali vozilo in zamenjali vse dotrajane komponente. Verjetno bo potrebno zamenjati zobati jermen, saj je vožnja s starim jermenom lahko izredno nevarna, škoda ob tem pa pomeni tudi velike stroške popravila. Obiščite nas v Stanežičah (magistralna pot Ljubljana – Medvode), kjer vam nudimo ugoden veliki avtoservis. Poskrbeli bomo, da boste lahko še dolgo uživali v varni in udobni vožnji. Naj bo vaš avto v odličnem voznem stanju - pridite na avto servis v AC Velič.