01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
klima

Avtoklime cenik

Vzdrževanje in polnjenje klime

Polnjenje klime - cenik | Obisk servisa Avtocenter Velič - delujoča klima za avto

Z obiskom pri Avtocentru Velič lahko poskrbite, da ima vaša avto klima dolgo življenjsko dobo, da dobro deluje in da imate z njo kar tem manjše stroške. Naši strokovnjaki lahko sproti preverijo, kako deluje vaša avto klima in poskrbijo, da klima za avto nemoteno deluje. Morda se vam zdi smiselno, da je vaša klima za avto urejena le poleti, ko hladi zrak v avtomobilu. Takrat je avtoklima najbolj očitno uporabna, a koristna je tudi pozimi, ko poskrbi, da je v avtu topel suh zrak in ne tisti vlažen, ki prihaja od zunaj. 

Vzdrževanje klime: cenik in ponudba

Nudimo vam pregled avto klime in vam povemo, ali deluje vaša klima za avto optimalno in ali je pravilno servisirana. Opravimo:
  • test tesnosti
  • test delovanja sistema
  • čišÄenje zračnih kanalov (da ni neprijetnih vonjav)
  • polnjenje klime (cena)
  • menjava drobnih delov (vzdrževanje klime: cenik)
  • reciklažo hladilnega plina
  • nudimo nasvete, kako lahko tudi sami skrbite, da avtoklima deluje nemoteno 
Na vse pomanjkljivosti ali napake vas opozorimo in jih na vašo željo tudi odpravimo. Naš serviser lahko dotoči manjkajočo količino, hkrati pa temeljito pregleda tudi vse sestavne dele klimatske naprave in, če je treba, zamenja vse porozne gumijaste dele, kot so cevi in tesnila, pa tudi mikrofiltri. Poskrbimo tudi za reciklažo hladilnega plina. Vzdrževanje klime - cenik za to in ostale storitve je na voljo tukaj.   Ugodno nudimo tudi delno ali celotno polnjenje klime. Cena, ki jo nudimo je izredno ugodna, naše storitve pa vrhunske. Naši specializirani serviserji so vam na voljo, tudi če imate glede vzdrževanja avtoklime kakšna vprašanja.

Polnjenje klime | Cena je nizka, saj prihranite na bencinu

V kolikor se vozite v avtu, kjer avto klima ni optimalno servisirana, bo njena uporaba za vaš avtomobil pomenila večji napor in s tem tudi večjo porabo. Zato vam priporočamo pogosto, lahko tudi vsakoletno polnjenje klime. Cena je – še posebej, če veliko časa preživite v vašem avtomobilu – tudi relativno zelo nizka. 

Druge storitve – vulkanizerstvo in avtooptika - cenik

Na našem servisu ne poskrbimo le za kakovostno polnjenje klime, temveč tudi za  vse drugo, kar je potrebno urediti na avtomobilu, da je ta redno vzdrževan, varen in zanesljiv. Morda vas zanima optika vozila, ki ga uporabljate. Lahko jo preverimo in kalibriramo, saj je avto optika pomembna za vrsto reči, predvsem za  stabilnost vožnje ter za količino porabljenega goriva.
 
Šifra Naziv storitve Cena z DDV
38 SERVIS klimatskih naprav (cena velja do 800 gramov plina) 70,00
43 SERVIS klimatskih naprav (novi plin r1234yf)  do 500g 150,00
  r1234yf  od 500g do 750g 180,00
  r1234yf od 750g do 1000g 210,00
42 DEZINFEKCIJA KLIME z OZONOM 30,00

Servis vozil poleg servisiranja avtoklime zajema še: