01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
optika

Avtooptika cene

Avtooptika - cenik

AVTOPTIKA osebna vozila      50,00€
AVTOOPTIKA terenska vozila 60,00€
AVTOOPTIKA kombi               70,00€
AVTOOPTIKA BOLJ ZAHTEVNA IN PREMIUM VOZILA 70,00€

Avtocenter Velič: celostno urejena optika avtomobila 

Na našem centru je avto optika lahko urejena tako za osebna vozila kot tudi za terenska vozila in lažja tovorna vozila. Optika avtomobila je tako skrbno pregledana in po odhodu iz Avtocentra Velič bo optika vozila zatorej stoodstotno brezhibna.  

AC Velič avtooptika: cenik storitev / ugodno nastavljena optika vozila

Na vozilu je nujno potrebna urejena optika. Avto, ki ga pripeljete v Avto center Velič, bo imel to urejeno izredno hitro, ugodno in strokovno. Naše osebje dobro usposobljeno in optika avtomobila je pri njih v dobrih rokah. Avtooptika 3D oz. optični sistem Hoffman 3D, ki ga uporabljamo pri nas, je najsodobnejši sistem, s katerim dosežemo, da je optika vozil po izhodu iz našega servisa nastavljena do potankosti. Spoznajte način vožnje z dobro nastavljeno optiko.
 Cene za te storitve so izredno ugodne in vam bodo poleg tega prihranili denar za vnaprej. Primerna optika vozil namreč pomeni prihranek pri stroških goriva ter pri obrabi pnevmatik. 

Stoodstotno urejena optika: avto deluje bolje. Avtooptika – cena je pri AC Velič nizka

Optika avtomobila je preveč pomembna stvar, da bi jo zanemarjali. Če želite voziti varno, pa tudi lagodno, potem mora biti urejena optika. Avto potem vozi bolj naravnost, tišje in z manj vibracij. Optika vozila bo zagotovljeno brezhibna, ko vaše vozilo odpelje iz našega centra. Če vas zanima avtooptika - cena, preglejte naš cenik. Brezhibna optika – avto je varen in njegova življenjska doba daljša.

 Servis vozil poleg nastavljanja avtooptike zajema še: