01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Avtoservis cene

Redni servis avtomobilov

Redni servis avtomobilov je potreben vsakih 15.000 prevoženih kilometrov oziroma vsako leto, če v enem letu ne prevozite 15.000 kilometrov. Avto center Velič vam ponuja redni servis avtomobilov po ugodni ceni. Ko pripeljete svoj jekleni konjiček na avto servis v avto center Velič, vam bodo naši strokovno usposobljeni mehaniki v najkrajšem možnem času opravili redni servis avtomobilov. Menjava olja, menjava čistilcev zraka, pregled zavornih plošcic... Vse to spada v naš redni servis avtomobilov.

Veliki servis avtomobilov

Po približno 100.000 prevoženih kilometrov je čas za veliki servis avtomobilov. Takrat vam avto center Velič opravi temeljit pregled avtomobila, pregleda blažilce, izpušne sisteme,  vse sklope podvozja (končniki, zglobi, manšete,...), opravi se optična nastavitev podvozja – avtooptika 3D, diagnostika vozil...

Servis avtomobilov – pregled zavor, vzmetenje, izpušni sistem

Sestavni deli se sčasoma obrabijo. Tudi zavore niso izjema. Njihova učinkovitost se zmanjšuje postopoma, zato večina ljudi razlike sploh ne občuti. Novi avtomobili so vedno močnejši in zato slabšanje zavor postaja vedno bolj nevarno. Če boste svoje vozilo pravi čas pripeljali v naš avto center, bomo opravili temeljit pregled avtomobila oz. servis vozila, in vaše zavore po potrebi popravili ali zamenjali.
 
Za vzmetenje pogosto mislimo, da ne služi drugemu kot našemu udobju med vožnjo, pa vendar vzmetenje izredno vpliva na vodljivost in zaviranje vozila, da ne omenjamo zmanjševanja hrupa ob stiku s cestiščem in zašcite avtomobilskega ogrodja pred poškodbami in obrabo. Zato je potreben celovit pregled avtomobila. Pripeljite svoje vozilo v avto center Velič. Naši strokovnjaki bodo preverili, ali je vzmetenje v dobrem stanju in ga po potrebi zamenjali. Pregled vzmetenja prav tako spada v servis avtomobilov.
 
Izpušni sistem poleg tega, da odvaja izpušne pline, regulira hrup, se postavlja z zmogljivostjo vozila in izboljšuje izrabo goriva. Če zaznate nenavadne zvoke, ki prihajajo iz izpušnega sistema – npr. bobnenje, pokanje ali ropotanje, je najbolje, če se z vašim avtomobilom čim prej oglasite v našem avtocentru.

Cenik servisnih storitev

Šifra Naziv storitve Cena z DDV
38 Polnjenje klimatskih naprav (do 800 gramov plina) 70,00
39 Avtomehanična dela / 1 ura 40,00
40 Mala storitev 5,00
41 Avtomehanična dela kombi /1ura 50,00
 

Avto center Velič – dodatna ponudba: 

  • servis vozila na testni stezi (pregled zavor, vzmeti, zglobov in končnikov ter izteka koles)
  • avtoservis celotnega vozila
  • popravilo zavor – če so zavore obrabljene le do dolocene mere, ko je popravilo še smiselno. Če je obraba zavor vecja od predpisanega odstopanja v specifikacijah za vaš model avtomobila, potem je potrebna menjava zavor)
  • pregled tekočin
  • pregled čistilcev
  • računalniški pregled obrabe pnevmatik
  • avtoklima - cene
  • vulkanizerstvo
  • vulkanizerske storitve - cenik