01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
avtoservis

Diagnostika vozila

Hitri servis – ugoden in hiter pregled vozila

V Avtocentru Velič vam nudimo ugoden pregled vozila, tako da vam opravimo hitri servis, pri čemer z najnojvejšo tehnologijo odpravimo morebitne napake in poškodbe na vozilu, katere bi sicer lahko vodile do kasnejših večjih težav in posledično tudi večjih stroškov. Hitri servis vključuje popravilo in odpravo manjših napak ter menjavo naslednjih elementov:
  • akumulatorja
  • olja
  • filtrov
  • tekočin
  • čistil
  • polnjenje avtoklime
  • računalniški pregled obrabe pnevmatik
  • 3D avtooptika
Hitri servis vozila vozniku, poleg njegovih izkušenj in vozniških sposobnosti, garantira večjo varnost na cesti. Namreč hitri servis omogoča z računalniškim pregledom odpravo tudi tistih napak, ki jih vaše vozilo ni niti zaznalo. Hkrati hitri servis pripomore h konstantnemu obnavljanju sistemov, ki zaradi takega načina zdržijo dlje kot bi sicer. Tako hitri servis uporabniku avtomobila omogoča, da si z večkratnimi pregledi na leto zagotovi vedno izpravno vozilo in prihranek denarja.   

Diagnostika vozila – računalniški pregled

Danes so avtomobili izdelani tako, da vgrajeni računalniki beležijo vse pomembne podatke o delovanju vozila. Podatke o morebitni nepravilnosti pa razberememo s pomočjo postopka, ki ji pravimo diagnostika vozila. Računalniška diagnostika vozila nam pomaga diagnosticirati vse nastale nepravilnosti še preden pride do okvare. Povedano drugače, diagnostika vozila nam pomaga razbrati in preveriti vsa morebitna odstopanja, ki bi lahko vodila do odpovedi sistemov. Tako vam lahko redna diagnostika vozila privarčuje ogromno denarja, ki bi ga morali odšteti za popravilo nastale škode. Prav tako redna diagnostika vozila omogoča resetiranje intervalov za redne servise. Diagnostika in pregled vozila vam je v Avtocentru Velič na voljo za vse modele avtomobilov.  

Pregled vozila Velič – najboljše za vaš avto

Pregled vozila zajema širok spekter menjave elementov in manjših popravil. Tako na primer med pregled vozila sodi tudi menjava amortizerjev. Kljub vseem storitvam, ki jih nudimo v Avtocentru Velič vam predlagamo, da na vsakih 100.000 prevoženih kilometrov opravite veliki avtoservis, kjer se podrobneje pregleda in popravo dotrajene komponente. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem bomo opravili strokoven pregled vozila ter vam primerno svetovali, tako da bo vaš avtomobil varen in brezhiben, kadarkoli ga boste potrebovali.