01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Hitri servis Ljubljana

Hitri servis Ljubljana

Za varen in izpraven avto poskrbimo v Avtocentru Velič Ljubljana, kjer vam nudimo hitri servis. Hitri servis Ljubljana je na voljo vsem tistim, ki nimate na voljo veliko časa in želite večkrat na leto preveriti v kakšnem stanju je vaš avtomobil, saj se zavedate, da je hitri servis Ljubljana kakovostna naložba za daljšo življensko dobo vašega vozila. Namreč, hitri servis Ljubljana uporabniku omogoča vedno izpravno vozilo, saj na osnovi moderne tehnologije, kot je na primer računalniška diagnostika preverimo ali obstajajo kakšna odstopanja vozila, ki bi lahko kasneje pripeljala do odpovedi sistemov ter posledično do enormnih stroškov in dolgotrajnh popravil. Hitri servis Ljubljana zajema manjša popravila, odpravo napak ter menjavo nujno potrebnih elementov, kot so: olje, filtri, zavorna tekočina, akumulator idr.

Menjava motornega olja

Redna menjava motornega olja je nujen poseg, ki omogoča brezhibno in kakovostno delovanje vašega vozila. Menjava motornega olja je predpisana na vsakih 15.000 prevoženih kilometrov oziroma je skladna s tovarniško predpisanim intervalom, ki upošteva vozne razmere. Saj se lahko motor z oljem, ki je nasičen z nečistočami veliko prej uniči. Kar pomeni, da lahko neredna menjava motornega olja, zaradi neupoštevanja tovarniških in standardnih predpisov, pripelje do dragih popravil in enormnih stroškov. Menjava motornega olja med drugim narekuje menjavo oljnega filtra, katerega naloga je odstranjevanje nečistoče iz olja. Prav tako ne gre zanemariti dejstva, da redna menjava motornega olja pripomore tudi k manjši porabi goriva in k mirnejšemu delovanju avtomobila. In nenazadnje redna menjava motornega olja in hitri servis, v podjetju Velič Ljubljana, so zagotovilo za daljšo življenjsko dobo vozila.   

Menjava zavorne tekočine

Menjava zavorne tekočine je nujna na vsaki dve leti, ne glede na to, koliko kilometrov ste prevozili. V kolikor se zavedate lastne varnosti in varnosti ostalih udeležencev v prometu, potem boste poskrbeli, da bo menjava zavorne tekočine opravljana dosledno in strokovno. Menjava zavorne tekočine je tako zelo pomembna, ker je olje za zavore sintetična tekočina na osnovi poliglikola, ki zaradi svojih higroskopičnih lastnosti ob pregrevanju prične nase vezati vlago. Kar pomeni, da ko postane delež vlage v olju za zavore previsok, lahko pride do korozije ali v najhujšem primeru do odpovedi zavor. Zato je menjava zavorne tekočine tako zelo pomembna. Menjava zavorne tekočine je enostavno in hitro opravilo za naše usposobljeno strokovno osebje v Avtocentru Velič Ljubljana, kjer vam poleg omenjenega opravimo tudi redni, hitri in veliki servis, prav tako poskrbimo tudi za čist avto, saj vam je pri nas na voljo ročna avtopralnica.