01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
avtoservis

Hitri servis

Hitri servis avtomobila – varna vožnja kot bi mignil

Vsi se dobro zavedamo, da je za varno vožnjo poleg voznika, ki upravlja vozilo, nujno potrebno tudi ustrezno pregledano vozilo. Obvezni tehnični pregled vozila morate opraviti 4 leta po prvi registraciji, nato pa vsaki 2 leti. Pred njim navadno vozniki pripeljejo avto na avtoservis. A v tem času se lahko zgodi marsikaj, zato je hitri servis odlična rešitev, da je vaš avto redno vzdrževan. Poskrbite za to, da boste vi in ostali udeleženci v prometu varni – najprimernejši način je redni servis avta, ki vam ga omogočamo v podjetju Avto center Velič.

Hitri servis avta v AC Velič

Vsak avto potrebuje redno vzdrževanje, a če smo iskreni – večina izmed nas ga pripelje v avtoservis šele, ko je avtomobil potreben popravila oziroma na obvezni servis po določenem števili kilometrov. Hitri servis v Avto centru Velič je namenjen ravno tistim, ki bi radi prihranili pri vzdrževanju avta, a nimajo časa na pretek. Hitri servis avta namreč vključuje manjša popravila in menjavo nekaterih elementov (npr. akumulatorja, olja, filtrov itd.), s čimer preprečimo večje okvare, na katere bi te 'malenkosti' lahko vplivale. Hitri avtoservis torej v vsakem primeru pomeni prihranek denarja, saj je cenejši, kot obširnejši avtoservis, hkrati pa z njim preprečite, da bi bilo zaradi nastale škode potrebno večje popravilo vozila. Pokličite v Avto center Velič in se naročite na hitri servis!

Popravilo avtomobila ali drugega vozila

Hitri avto servis lahko vključuje tudi popravilo avtomobila, če gre za manjše posege, ki so pravzaprav del rednega vzdrževanja vozila. Če vaš osebni avto ali drugo vozilo pripeljete na takšen hitri servis avta večkrat na leto, ste lahko prepričani, da se poškodbe ali napake, ki so posledica nerednega vzdrževanja ne bodo pojavljale. Naročite se lahko prek obrazca na spletni strani, nato pa vas bomo poklicali in se natančneje dogovorili za termin. Tako kot za vse ostale storitve (popravilo avtomobila, servis avta …) pa se lahko dogovorite tudi po telefonu. Hitri servis v Avto centru Velič poskrbi, da bo vožnja varna, denarnica pa polna