01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
vulkanizerstvo

Menjava pnevmatik

Menjava gum – hitro in ugodno

Menjava gum vam je pri nas na voljo po ugodni ceni. Vulkanizerji vam že pri avtoservisu svetujejo, da je ob koncu sezone pomembna menjava pnevmatik. Cenik  je na voljo na naši povezavi menjava gum - cenik, menjava pa tako ne bo več vaša skrb!

Torej, odločite se za najugodnejše vulkanizerske storitve v Avto centru Velič, ki resnično velja za najugodnejše vulkanizerstvo v Ljubljani.

Menjava zimskih gum in menjava pnevmatik za vsak avto

Menjava zimskih gum je obvezna vsako leto, da se vozilo lahko na cesti obnaša primerno. Menjava zimskih gum oziroma menjava pnevmatik prav tako sodi pod naše ugodne vulkanizerske storitve. Menjava zimskih gum zahteva veliko fizične moči, zato bo odslej to naša skrb! Cena menjave gum pa bo vam popolnoma prilagojena. Torej, menjava gume pri nas se splača!

Menjava pnevmatik in druge storitve

Menjava gum je opravljena izredno kakovostno, zato se naše stranke redno vračajo.  Avto center Velič poskrbi za vse, tudi za hitro in ugodno zamenjavo letne gume oziroma zimske gume, odvisno v katerem letnem času nas obiščete. Prav tako so naši vulkanizerji izkušeni za polnjenje vaše avto klime.

Cenik menjave gum

Cenik menjave gum je popolnoma prilagojen vaši denarnici. Vse vulkanizerske storitve, ki jih ponujamo, in sicer so to – menjava pnevmatik, menjava zimskih gum ali letnih gum, oziroma menjava gume ob predrtju –  so kvalitetne in kakovostne. Cenik menjave gum in njegove spremembe lahko redno spremljate na naši spletni strani pod menjava gum – cenik. Cenik menjave gum je izdelan po natančnih podatkih naših strokovnjakov.