01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
vulkanizerstvo

Menjava zimskih gum enkrat letno za varno vožnjo

Menjava zimskih gum je potrebna enkrat letno. Močno vam odsvetujemo, da poleti uporabljate zimske avtomobilske pnevmatike ali da pozimi uporabljate letne avtomobilske pnevmatike. Pri nas lahko letne in zimske gume kupite ugodno, saj Avtocenter Velič v Ljubljani nudi tudi vulkanizerstvo. Cenik pnevmatik lahko dobite v našem centru. Ob ceniku pnevmatik boste ugotovili, da se gume splača kupiti pri nas.

Menjava zimskih gum ni potrebna le zaradi zakona

Menjava zimskih gumVsi dobro vemo, da je do 15. novembra letne avtomobilske pnevmatike potrebno zamenjati z zimskimi. Žal mnogi to storijo le, ker morajo. So pa tudi tisti, ki imajo na letnih gumah še dovolj profila, da se lahko odločijo pozimi voziti z letnimi pnevmatikami in snežnimi verigami v prtljažniku. To vam močno odsvetujemo. Menjava zimskih gum ne sme biti namenjena zgolj zakonu, marveč tudi varni vožnji. Letne avtomobilske pnevmatike pozimi namreč otrdijo, njihova zavorna pot se podaljša in guma na splošno deluje popolnoma drugače kot poleti. Zato vam priporočamo, da opravite menjavo zimskih gum pravočasno. V našem avtocentru si lahko ogledate tudi cenik pnevmatik in ugotovili boste, da menjava zimskih gum ali nakup novih le ne predstavlja tako velikega stroška. Pri nas zimske gume dobite ugodno. Obiščite naše vulkanizerstvo v Ljubljani in se prepričajte.

Zimske avtomobilske pnevmatike poleti ne delujejo najbolje

Menjava zimskih gum je potrebna tudi spomladi. Vse več ljudi se odloča varčevati in vozi z zimskimi pnevmatikami tudi poleti. Tudi to ni najbolj pametno, saj je zimska guma premehka za poletne vozne razmere. Posledica je, da pride do večje porabe goriva, da ima vozilo na cesti manjšo stabilnost in da pride do prevelike obrabe mehkih zimskih gum na vročih cestiščih. Poleg tega zimske gume poleti zatrdijo in so pozimi slabe ali neuporabne. Na našem ceniku pnevmatik si lahko izberete ugodne letne gume.

Avtocenter Velič za vašo in našo varnost na cestah

Slabo je, če človek varčuje pri svojem vozilu, s katerim vsak dan drvi naokrog z vrtoglavo hitrostjo. Ker je človekovo zdravje neprecenljivo, nima smisla varčevati z zadevo, kot so denimo pnevmatike. Naš cenik materiala in storitev priča o tem, da se trudimo biti ugodni ob ohranjanju visoke kvalitete materialov in storitev. Poleg vulkanizerskih materialov in storitev vam v našem avto servisu v Ljubljani med drugim nudimo najcenejši servis avtomobila, naj bo to hitri servis ali veliki servis, menjavo zavornega olja, obnovo amortizerjev in še marsikaj.