Stegne 15,
1000 Ljubljana

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Najcenejša menjava gum

Najcenejša menjava gum oz. poceni menjava gum

Menjava gum za vsa vozila

V Sloveniji je obvezna menjava gum, saj je z zakonom določeno, da je potrebno 15. novembra namestiti zimske gume, ki morajo biti nameščene vsaj do 15. marca oz. dokler trajajo zimske vremenske razmere. Danes je vsakomur pomembna cena vseh storitev, zato je tudi pri menjavi gum pomembna cena – menjava gum cena. Najcenejša menjava gum je storitev, ki jo novembra in marca išče vsak voznik. Če iščete vulkanizerstvo, kjer je na voljo poceni, a kakovostna menjava gum, je Avto center Velič prava odločitev za vas. Ponujamo vam ugoden cenik vulkanizerskih storitevmenjava gum cenik.
Menjava gum oziroma pnevmatik - hitro in ugodno!
 

Menjava gum in cena – ugodna, a vrhunska menjava gum

Menjava gum: cena se pri nas v povprečju giblje od 6€ za menjavo manjše pnevmatike, do 10€ za večje pnevmatike in to je še en dokaz, da cenovno ugodna menjava gum ni daleč. Cena je sicer res odvisna od velikosti vaših platišč, vendar pa je ta razlika pri nas zanemarljivo majhna. Oglejte si: menjava gum cenik. Zagotavljamo vam kakovostno svetovanje pri izbiri pnevmatik glede na vaš stil vožnje in na vaše potrebe. Strokovno opravljena in poceni menjava gum pa poskrbi, da se boste vozili varno, tiho, udobno in brez tresljajev. Cenovno ugodna menjava gum je le ena od prednosti v Avto centru Velič, pohvalimo se lahko tudi s strokovno usposobljenimi mehaniki, ki strokovno, kvalitetno in hitro opravijo tudi druge vulkanizerske storitve, avtooptiko ali pa avto servis. Avto center Velič – vrhunska menjava gum! Cena vas bo navdušila. Pokličite nas!
 
Šifra Naziv storitve Cena z DDV
1 Premontaža jeklenih platišč - osebna vozila 4,00
2 Premontaža alu platišč (do 16 col) - osebna vozila 5,00
3 Premontaža alu platišč (nad 16 col) - osebna vozila 6,00
 

V ponudbi pa ni samo poceni menjava gum za osebna vozila, temveč tudi poceni menjava gum za terenska in dostavna vozila, za viličarje, za mopede in samokolnice ter za motorna kolesa. Oglejte si: menjava gum cenik in cenik vulkanizerskih storitev.

Najcenejša menjava gum – poceni menjava gum, menjava gum cena – cenik podrobneje: