Stegne 15,
1000 Ljubljana

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Najcenejše pnevmatike

Najcenejše pnevmatike oz. avtomobilske gume za vašega konjička

Najcenejše gume s priznano kakovostjo

Najcenejše gume Avto center Velič ponuja vsem, ki si želijo privarčevati, a hkrati pridobiti na kvaliteti. Najcenejše pnevmatike so naša izvrstna ponudba, saj vam nudimo zanesljivo in kvalitetno vulkanizerstvo v Ljubljani. Za vse avtomobilske pnevmatike ter druge avtomobilske gume, ki so primerne za vaš avto, poskrbijo izkušeni vulkanizerji. Med najcenejše gume pri nas spadajo zimske gume Sava. Ponujamo vam tudi druge blagovne znamke za zimske gume. Cena za vse gume pa je veliko nižja kot kjerkoli drugje!
 

Najcenejše pnevmatike tudi po vaši izbiri

Najcenejše pnevmatike iz naše ponudbe vam omogočajo varno in zanesljivo vožnjo po cesti v vseh vremenskih razmerah. Ponujamo vam najcenejše gume različnih dizajnov in priznanih blagovnih znamk. Obiščite nas in izberite svoje avtomobilske pnevmatike!

Če menjava pnevmatik pokaže, da so le-te že obrabljene, si lahko na našem avtoservisu ogledate nove gume, bodisi so to ugodne letne avtomobilske gume ali  poceni zimske gume. Tako si lahko po vašem okusu izberete tudi letne avtomobilske pnevmatike z različnimi dizajni tekalne površine. Izberite cenovno ugodne pnevmatike visoke kakovosti.
 

Centriranje pnevmatik – dodatna ponudba za avtomobilske pnevmatike

Centriranje pnevmatik v našem centru je tehnološko zelo napredno. Namreč naši vulkanizerji vam centriranje pnevmatik opravijo na sodobnih napravah. Avtomobilske pnevmatike, ki veljajo za poceni pnevmatike, lahko ob koncu sezone pri nas tudi shranite.

Omogočamo vam tudi zanesljiv in hiter avtoservis, kjer vam svetujemo tudi, kdaj je potrebno vaše vozilo pripraviti na novo sezono in zamenjati zimske gume oz. zimske pnevmatike. Avtomobilske gume oz. avtomobilske pnevmatike so namreč zelo občutljiv del vozila in le-te morajo biti natančno nameščene. Zapomnite si: ponujamo vam najcenejše pnevmatike ter najugodnješe in najhitrejše centriranje pnevmatik v Ljubljani!

Pridite po cenovno ugodne pnevmatike v Avto center Velič.