01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
klima

Polnjenje klimatske naprave

Vzdrževanje in polnjenje klimatske naprave

V Avto centru Velič v Ljubljani vam nudimo kvalitetno polnjenje klimatske naprave. Vzdrževanje klimatske naprave je zelo pomembno, saj pravilno vzdrževana klima pomeni udobje in svežino v vašem avtu. Danes si je že kar težko predstavljati daljšo vožnjo v avtomobilu brez avtomobilske klimatske naprave, še zlasti poleti. Plin za klimo, ki ga uporabljamo pri nas, je kvaliteten in okolju prijazen. Obiščite nas in poskrbeli bomo za pravilno vzdrževanje klimatske naprave oz. za strokovno polnjenje. Uporabili bomo plin za klimo, ki bo vaši avto klimi omogočal dolgotrajno in učinkovito hlajenje, hkrati pa ne bo obremenjeval okolja.
 

Za ustrezno vzdrževanje klimatske naprave se splača poskrbeti

Za kvalitetno vzdrževanje klimatske naprave se vam vsekakor splača poskrbeti. Priporočamo vam, da nas obiščete vsaj enkrat na dve leti, kjer bomo za polnjenje avto klime uporabili ustrezen plin za klime. Še bolje je, če polnjenje klime izvedete enkrat letno. Polnjenje klimatske naprave poteka hitro in natančno, saj se zavedamo, da pravilno vzdrževanje avtoklime pozitivno vpliva na vse prisotne v avtomobilu. Včasih lahko med vožnjo zaznate neprijetne vonjave, ki prihajajo iz vaše klimatske naprave. Razlog za neprijetne vonjave je neustrezna higiena avtoklime, takrat je potrebno poskrbeti za dezinfekcijo. Pri nas opravimo dezinfekcijo ter polnjenje avto klime hitro in ugodno. Vzdrževanje klimatske naprave v Avto centru Velič je vsekakor zelo dobra ideja, saj vam zagotavljamo, da bo polnjenje avtoklime opravljeno kvalitetno, ter da se boste lahko še dolgo vozili v avtomobilu s svežim in prijetnim zrakom. Vzdrževanje avtoklime – ugodno in kvalitetno samo v Avto centru Velič.
 

Ugodno delno ali celotno polnjenje klimatske naprave

Polnjenje klimatske naprave poteka kadarkoli. Lahko nas obiščete, če je vaša klima popolnoma prazna, vsekakor pa vam priporočamo, da za polnjenje avto klime poskrbite že prej. Dobro je, da je v klimatskem sistemu plin za klimo vedno prisoten. Če boste ustrezno poskrbeli za vzdrževanje avto klime, boste podaljšali življenjsko same klimatske naprave in bili deležni ugodne vožnje, brez neprijetnih presenečenj. Zapeljite se do našega avto centra še pred poletjem in si zagotovite kvalitetno vzdrževanje in polnjenje avto klime.
 

Celovit pregled vaše avto klime

V Avtu centru Velič poskrbimo za kvalitetno vzdrževanje avto klime. Pomembno ni le strokovno polnjenje avto klime, temveč tudi ustrezno pregledan celoten klimatski sistem. Za vzdrževanje klimatske naprave poskrbimo temeljito. Opravimo test tesnosti, test delovanja sistema, čiščenje zračnih kanalov, polnjenje avtoklime, menjavo drobnih delov in reciklažo hladilnega plina. Opozorimo vas na napake vaše klime ter z veseljem odgovorimo na vsa morebitna vprašanja. Naj bo polnjenje klimatske naprave opravljeno hitro in natančno – Avto center Velič.