01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
avtoservis

Popravilo avta v sodobni avtomehanični delavnici v Ljubljani

Popravilo avta oziroma njegovih sestavnih delov bo slej ko prej neizogibno, saj se z vožnjo in dolgoročno uporabo deli obrabijo in pokvarijo, a naj vas to ne skrbi. Popravilo avta v Avto centru Velič vam ne bo povzročalo stresa. Servis vašega vozila opravimo temeljito in natančno, po ugodnih postavkah, predvsem pa v najkrajšem možnem času poskrbimo, da se boste s svojim jeklenim konjičkom spet varno prevažali naokoli. 

 

Kam na popravilo avta? V Avto center Velič 

Popravilo izpušnih sistemovPriporočamo vam, da svoj avto vsaj enkrat na leto pripeljete na hitri oz. redni servis, kjer vaše vozilo natančno pregledamo, zamenjamo olje, po potrebi opravimo manjša popravila ter poskrbimo, da je avto pravilno vzdrževan in ima dolgo življenjsko dobo. S takim servisom preprečujemo večje napake in poskrbimo, da popravilo avta ne predstavlja velikih in nepotrebnih stroškov. V kolikor pa vseeno, v času med rednimi servisi, opazite kakšne spremembe in nepravilnosti  na vozilu, ga čim prej pripeljite na hitro popravilo avta, kjer bomo po opravljeni diagnostiki težavo tudi odpravili. Pozorni bodite tudi na nenavadno ropotanje, pokanje ali druge zvoke, ki običajno pomenijo, da bo potrebno popravilo izpušnega sistema. Ta mora pravilno delovati, saj odvaja izpušne pline, regulira hrup in izboljšuje izrabo goriva.

 

Vulkanizerstvo, avtooptika ali popravilo izpušnih cevi za vse tipe vozil

V naši avtomehanični delavnici se oglasite, če imate z vozilom kakršne koli težave. Med naše avtomehanične storitve sodijo vulkanizerske storitve ter redni in veliki servisi, ki vključujejo različna popravila, na primer popravilo izpušnih sistemov. Ljubljana ima številne avtomehanične delavnice, ugodna cena, hitro in kakovostno delo ter naše prijazno osebje pa so razlogi, da se naše stranke rade vračajo k nam. V delavnici opremljeno s sodobnimi napravami naši avtomehaniki za vas opravijo popravilo izpušnih cevi, zavor, polnjenje avtoklime, avtooptiko in še bi lahko naštevali. Popravilo izpušnih cevi in ostala popravila nudimo za vse tipe osebnih vozil. Nudimo vam hitro popravilo avta in strokovno menjavo oz. namestitev ustreznih nadomestnih delov. Zaupajte nam in poskrbeli bomo, da  boste med vožnjo varno in brezskrbno uživali.