01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
avtoservis

Z avtom v AC Velič na pregled vozila

Reden servis oziroma pregled vozila je najpomembnejši za to, da vaš jekleni konjiček dolgo časa dela tako, kot mora. Tudi novo vozilo po določenem številu prevoženih kilometrov potrebuje temeljit pregled, zato poskrbite za redni servis. Cena, ki jo boste plačali, je tako bistveno nižja, kot če čakate predolgo. V Avto centru Velič vam nudimo tudi tako imenovan hitri servis, pri katerem v določenih intervalih opravimo osnovni servis vozila. S tem poskrbite, da ne pride do večjih okvar in da je avto ves čas v brezhibnem stanju.

Kako poteka servis vozila v AC Velič

Ko pripeljete avto na pregled vozila, se mu naši strokovnjaki popolnoma posvetijo. Ne glede na to, ali gre za hitri ali redni servis vozila, je cena ugodna, predvsem pa bistveno nižja, kot če bi avto pripeljali že v okvari. Avto naši mehaniki najprej namestijo na testno stezo. Tu pregledajo njegove temelje dele, na primer vzmetenje, zglobe, zavore, končnike, kolesa itd. Ker je podvozje pomemben del vsakega vozila, pregledajo tudi tega, in sicer s 3D-avtooptiko. Če se pokažejo napake, podvozje nastavimo, če pa tu ni težav, pregledamo še tekočine v avtu, zamenjajo olje in opravimo pregled pnevmatik. Če želite oziroma če je treba, lahko servis vozila nadgradimo tako, da vaš avto tudi 'preobujemo' – torej zamenjamo pnevmatike ob zakonsko določenem roku ali zaradi obrabe.

Reden pregled vozila je najboljše zagotovilo za varno in varčno vožnjo

Osnovni namen servisa vozila je seveda varna vožnja. A še nekega vidika ne smemo zanemariti: stroški vzdrževanja vozila so izjemno pomemben dejavnik. Najučinkoviteje jih boste zmanjšali, če bo avto redno in kakovostno vzdrževan. Cena za redni servis vozila je določena na podlagi cenika, objavljenega na spletni strani, in je odvisna od vrste storitve ter cene zamenjanih rezervnih delov. V vsakem primeru pa velja, da so stroški rednega servisiranja bistveno nižji, kot če že pride do okvare. Navadno se potem sproži verižna reakcija in zaradi odpovedi enega kosa ali sistema odpovejo še drugi. Zato ne odlašajte in se čim prej odločite za pregled vozila v AC Velič.