01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Vulkanizerstvo Ljubljana Velič

Vulkanizerstvo Ljubljana – ugodne storitve

V podjetju Velič s sedežem v Ljubljani vam ponujamo ugodne vulkanizerske ter celo vrsto ostalih storitev.  Vulkanizerstvo Ljubljana vam nudi centriranje in montažo pnevmatik v svoji izpopolnjeni in sodobno opremljeni delavnici, kjer vse vulkanizerske storitve opravljamo v Ljubljani na kakovostnih tehnoloških napravah, ki zagotavljajo prvovrstno opravljene storitve. V avto centru vulkanizerstva Velič Ljubljana lahko poleg menjave in montaže, nove gume tudi kupite. Kar je odlična rešitevkako se rešiti nadležnega prepeljavanja pnevmatik v svojem avtu.

Vulkanizerstvo Velič v Ljubljani ima za vas pripravljene številne rešitve in nasvete tudi v zvezi s shrambo vaših zimskih oziroma zimsko letnih pnevmatik. Res je! Med storitve vulkanizerstva Ljubljana prav tako sodi shramba zimskih in zimsko letnih pnevmatik, kar pomeni, da odslej lahko svoje pnevmatike shranite pir nas v vulkanizerstvu Ljubljana, kjer vas bodo počakale do naslednje sezone, ko jih boste ponovno potrebovali. Kot rečeno vulkanizerstvo Ljubljana poleg izkušenih vulkanizerjev, ki skrbimo in opravjamo za vas razne vulkanizerske storitve v Ljubljani bomo odslej shranili in poskrbeli tudi za vaše pnevmatike. To je pa kar ena skrb manj, kajne! 
 

Zimskoletne pnevmatike  - vozim se celo leto

Če se tudi vi  ubadate z vprašanjem ali je bolje kupiti zimsko letne gume s katerimi se vozite vso leto ali ločene, potem lahko odgovorimo le, da so zimsko letne gume cenejše od ločenih, vendar so zimsko letne gume bolj primerne za področja, kjer ni ekstremnih vremenskih razmer ter za tiste, ki avto malo uporabljajo. Če se odločite za ločene jih lahko kupite pri nas:
  • različne znamke in dimenzije letnih ali zimskih pnevmatik
  • alu in jeklena platišča različnih modelov

Zimske pnevmatike – varnost je na prvem mestu

podjetju Velič si lahko poleg menjave in montaže priskrbite tudi zimske pnevmatike različnih znamk in dimenzij po zelo ugodnih cenah. Za vse informacije v zvezi z zimskimi gumami in ceno se lahko obrnete na naše izkušene svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali poiskati prave  zimske pnevmatike za vas.