01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Avtooptika 3D

Avto optika – pravilna optika vozil je ključna za varno vožnjo

Enakomerna naravnanost vseh štirih koles na vozilu oz. pravilna nastavljena avto optika je bistvenega pomena za stabilno in varno vožnjo, pa tudi za dolgo življenjsko dobo vaših pnevmatik. Urejena avto optika je torej izredno pomembna pri vsakem vozilu, to pa terja redne preglede vozila. Pri teh je zelo pomembna strokovnost, saj je optika vozil odvisna tako od tipa vozil kot tudi od načina njihove rabe. Avto optika mora biti prilagojena npr. vožnji po slabših cestah ali pogostemu parkiranju na robnikih. Optika vozila naj bi bila prav tako prilagojena izven standardnim obremenitvam oz. obtežitvam vozila.

S tem poskrbimo, da avto na ravni cesti vozi naravnost in da vožnja poteka brez vibracij, ki bile posledica nebalansiranih koles. V kolikor cenite vašo varnost, vaše udobje in vaš avto, odločitev, da je vaša avto optika oz. nastavitev podvozja in volanskega mehanizma redno preverjana in urejena, ne bi smela biti vprašanje. V Avtocentru Velič je vaša avto optika urejena hitro in po  ugodni ceni, predvsem pa strokovno in brezhibno. Da je optika vozila optimalna, poskrbimo z najsodobnejšo tehnologijo, ki jo nadzoruje naše usposobljeno osebje.

Avtooptika 3D HOFMANN - vrhunska nastavitev podvozja z najsodobnejšo tehnologijo

Avtooptika se lahko preverja in nastavlja na različne načine. V tujini se je prijela metoda, po kateri se optika avtomobila ureja povsem avtomatizirano. Pri nas smo za maksimalno varnost nastavitev podvozja in točnost optičnih meritev izbrali optični sistem Hofmann 3D. Njegove prednosti so:
S tem sistemom zagotovimo, da je avtooptika nastavljena tako, da je obraba pnevmatik minimalizirana in povsem enakomerna, prav tako pa zagotovimo najboljše pogoje za varno in stabilno vožnjo ter nenazadnje za kar tem manjšo porabo bencina. Vse to pomeni, da je dobro nastavljena avtooptika , ki je mnogo manjša od nepravilnega ali neoptimalno nastavljenega podvozja.

Avtooptika - nastavljena optika vozil po ugodni ceni.

AVTOOPTIKA osebna vozila   50,00€
AVTOOPTIKA terenska vozils 60,00€
AVTOOPTIKA kombi               70,00€
AVTOOPTIKA bolj zahtevna   70,00€
Servis vozil poleg nastavljanja avtooptike zajema še:
optika