01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Vulkanizerstvo

Ugodno vulkanizerstvo v Ljubljani

Avto center Velič ponuja cel spekter ugodnih storitev in sicer avto servis in najcenejše vulkanizerstvo v Ljubljani, ki ponuja vulkanizerske storitve po vaši meri.  V sodobno urejeni vulkanizerski delavnici vam nudimo cenovno ugodne in kakovostne vulkanizerske storitve. Montažo in centriranje pnevmatik opravljamo na sodobnih napravah, kar vam zagotavlja visoko kakovost opravljenih storitev.

Vulkanizerske storitve - montaža in centriranje pnevmatik

Primarne vulkanizerske storitve so montaža oz. menjava gum in centriranje pnevmatik. Avto center Velič vam nudi zanesljivo in hitro vulkanizerstvo v Ljubljani, kjer za vaše avtomobilske pnevmatike poskrbijo izkušeni mojstri. Strankam kvalitetne vulkanizerske storitve niso tuje, zato se večkrat vračajo, ko potrebujejo vulkanizerstvo v Ljubljani. Če menjava pnevmatik pokaže, da so vaše že izrabljene, lahko kar v centru kupite nove gume za avto. Tako lahko ob nasvetu strokovnjakov izberete nove pnevmatike, nato pa pred montažo mojstri opravijo centriranje pnevmatik. V primeru, da pred menjavo pnevmatik ne bi bilo opravljeno centriranje pnevmatik, bi lahko na vozilu čutili razne tresljaje in nestabilnost. Tega se zavedajo tudi strokovnjaki Avto centra Velič, ki želijo za vas samo najboljše, zato so celovite in kakovostne vulkanizerske storitve na prvem mestu. Če torej potrebujete vulkanizerstvo v Ljubljani, je avto center Velič modra odločitev, za katero bodo vaše pnevmatike hvaležne.

Oglejte si cenik vulkanizerskih storitev.

Pnevmatike – hramba izven sezone

Hramba pnevmatik prav tako spada med naše vulkanizerske storitve. Ob koncu sezone lahko svoje pnevmatike pri nas tudi shranite in počakale vas bodo do naslednje sezone. Pravilno shranjevanje vaših gum je tisti faktor, ki lahko bistveno vpliva na to, ali bodo vaše letne gume oz. zimske gume naslednjo sezono še uporabne ali ne. Vaše gume za avto ustrezno označimo (smer vrtenja in položaj na vozilu), prav tako preverimo, ali so morebiti poškodovane, in jih pravilno shranimo. Avto center Velič - najugodnejše vulkanizerstvo v Ljubljani!

 Vulkanizerske storitve - dodatna ponudba:

Vulkanizerstvo Ljubljana - več >>

Avto servis Velič poskrbi tudi za najmanjšo podrobnost

V Avtocentru Velič strokovnjaki poskrbijo za kakovosten in hiter servis vozila, ki vključuje:
vulkanizerstvo