01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Avtoservis

Avtoservis v Ljubljani za brezhibnost vašega vozila

Servis vozil – Avtocenter Velič – Najboljši servis avtomobila v mestu

Avtoservis je ključnega pomena za vašo varnost na cesti. Da bi se izognili neprijetnim trenutkom, ki jih lahko povzroči malomaren odnos do avtomobila, mu moramo zagotoviti redni avtoservis. Pravočasni servis vozila tako ne samo preprečuje težave, temveč podaljšuje tudi življenjsko dobo vašega avtomobila. Če menimo, da na prvi pogled z našim vozilom ni nič narobe, se lahko krepko motimo. Servis avtomobila z računalniškim pregledom odkrije tudi najmanjše napake v notranjosti vozila, ki počasi a vztrajno privedejo do mnogo hitrejše obrabe sistemov, zato strokovnjaki priporočajo redni servis vozil. Takšen servis vozila pripomore h konstantnemu obnavljanju sistemov, ki zato zdržijo precej dlje kot bi sicer, poleg tega pa je cena za servis veliko ugodnejša.

Nekateri vozniki z avtoservisom odlašajo, ker menijo, da bodo tako nekaj prihranili. Vendar je to precej zmotno prepričanje, saj ima pogostejši servis vozil ne samo finančne, ampak predvsem varnostne prednosti, ki jih ne smemo zanemariti. Ne spravljajte sebe in svojih najbližjih v nepotrebno nevarnost in obiščite avtoservis Velič v Ljubljani!

Avtoservis Velič poskrbi tudi za najmanjšo podrobnost

V Avtocentru Velič strokovnjaki poskrbijo za kakovosten in hiter servis vozil, ki vključuje: Pregled vozila zajema tudi pregled amortizerjev. Če bodo le-ti zelo obrabljeni, bo potrebna menjava amortizerjev. Strokovnjaki Avto centra Velič vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri optimalne rešitve.

Z računalniško diagnostiko odkrijemo tudi majhna odstopanja v notranjosti vozila, ki sčasoma pripeljejo do odpovedi večjih sistemov. Takrat postane avto servis precej obsežen, zato raje poskrbite za redni servis avtomobila.

Ugoden servis vozil – Avtocenter Velič

Manjši servis vozil – ugodnejša cena. Odločite se za hitri redni avtoservis večkrat na leto in prihranite denar. Po petih letih oziroma po približno prevoženih 100.000 km pa je potrebno narediti veliki avtoservis, kjer se zamenja dotrajane komponente. Za večjo varnost in večji užitek pri vožnji vam Avtocenter Velič zagotavlja izredno kakovosten servis avtomobila.

Avto center Velič – dodatna ponudba:
avtoservis