01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
avtoservis

Avtoservis Ljubljana

Avtoservis Ljubljana – Avto center in servis vozil Velič

Je na vašem vozilu prišlo do okvare? Je morda prišel čas za servis vozila? Servis vozil v AC Velič Ljubljana je pravi naslov za vas.

V avtoservisu Avto center Velič Ljubljana poskrbimo za cenovno ugoden, hiter in predvsem kvalitetno izveden avtoservis. Nudimo vam strokoven avtoservis in druge storitve za vzdrževanje vašega vozila. Na servis vozil se lahko naročite preko interneta ali pa preko stacionarne / mobilne številke. Na razpolago smo vam od ponedeljka do petka od 8. do 18. ure, v soboto pa smo za vas odprti od 8. do 12. ure.

Avtoservis Ljubljana – kakovosten in hiter servis vozila

Strokovnjaki avtoservisa AC Velič Ljubljana skrbimo za hiter in kakovosten servis vozil. Redni servis in vzdrževanje vozila obsega: V kolikor je na vašem vozilu prišlo do napake, se oglasite na avto servis AC Velič Ljubljana, kjer bomo napake opravili v najkrajšem možnem času.

Da bo vaš avtomobil vedno brezhiben na cesti poskrbi avtoservis Avto center Velič.

Servis vozil – opravite redni avtoservis, da preprečite večje okvare

V izogib obsežnejšemu popravilu vozila se v AC Velič poslužujemo računalniške diagnostike. Reden servis vozil, ob katerem opravimo računalniški pregled sistemov vozila, lahko razkrije manjša odstopanja in potencialne večje odpovedi sistemov. Pravočasni servisi vozil so hitrejši in cenovno prijaznejši od nujnih posegov. Zato se pripeljite na redni servis vozila v avtoservis AC Velič Ljubljana, Šiška.

Avtoservis Ljubljana – reden servis vozil za varnost na cesti

Pravilno opravljen servis vozila je pogoj za varnost na cesti. Zagotovite svojo varnost in varnost soudeležencev v prometu z rednim avtoservisom. V AC Velič Ljubljana poskrbimo za vašo varno vožnjo s strokovnim servisom vozila.
Vabimo vas, da nas obiščete v avtoservisu v Stanežičah, Ljubljana - Šentvid, kjer bomo v najkrajšem možnem času opravili redni servis vašega vozila. Po potrebi pa opravimo tudi veliki avtoservis.
Servis v Avto centru Velič poskrbi, da bo delovanje vašega jeklenega konjička zopet brezhibno in da se boste vedno brez skrbi vsedli v svoje vozilo.