01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
avtoservis

Avtoservis Ljubljana Šiška

Avtoservis Ljubljana Šiška – AC Velič

Nobenega dvoma ni, tudi po mnenju strokovnjakov, da je za vsako vozilo najboljši redni avto servis. A kljub temu nekateri vztrajajo pri tem, da vozilo pripeljejo na pregled šele, ko je že nekaj narobe. A žal je tudi pri avtomobilih tako, da je bolje preprečiti, kot zdraviti. AC Velič – avtoservis Ljubljana Šiška bo poskrbel za redne preglede vašega jeklenega konjička, vi pa boste s tem veliko prihranili. In kar je najbolj bistveno: s strokovnimi pregledi boste poskrbeli za varnost v prometu – zase, svoje sopotnike in druge udeležence v prometu.
 

Popoln pregled avtomobila

V AC Velič v Ljubljani izvajamo vse storitve, ki so potrebne, da vaš avto brezhibno deluje in je varen ter udoben. Naša ponudba vključuje naslednje storitve: Avtoservis Ljubljana Šiška, AC Velič, vam torej nudi popolno storitev. Na voljo smo vam za redne servise, s katerimi boste preprečili večje okvare na vozili, kar pomeni, da boste poleg varnosti poskrbeli tudi za velik prihranek.
 

Avtoservis Ljubljana Šiška – avto servis in vulkanizerstvo

Avto servis je ena zmed tistih destinacij, ki jih večina ne obišče, dokler ni resnično nujno. A ne odlašajte. Odločite se za redne servise, ki zahtevajo le manjša popravila, kot je na primer menjava jermena, in preprečite večjo škodo. Ker imamo v avtoservisu Velič (Ljubljana Šiška) tudi vulkanizerstvo, lahko pregled združimo z menjavo pnevmatik. Tako boste z enim obiskom 'ubili dve muhi na en mah'. Glavno pa je seveda to, da se boste varno vozili in da se boste na svoje vozilo lahko zanesli – kjerkoli in kadarkoli.