01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!

Letne pnevmatike

Letne pnevmatike | Menjava pnevmatik še nikoli ni bila tako hitra

Kot verjetno veste, je od 15. marca do 15. novembra čas, ko so vaši jekleni konjički obuti v letne pnevmatike. Vulkanizerstvo avto centra Velič v Ljubljani vam omogoča, da menjava pnevmatik oz. menjava gum poteka hitro in natančno. Naši izkušeni vulkanizerji vedno poskrbijo, da je premontaža opravljena kvalitetno, vaše letne pnevmatike pa so tudi ustrezno centrirane. Letne gume vam zamenjamo po izredno ugodni ceni. Menjava gum pa seveda ni edina storitev, ki jo nudimo. Na voljo vam je še kvaliteten avtoservis, ki ga opravijo izkušeni avtomehaniki ter avtooptika, ki vam zagotavlja stabilno in varno vožnjo. Naše vulkanizerstvo zagotavlja, da bodo vaše letne gume montirane hitro in brez napak.
 

Kdaj pridejo v poštev letne pnevmatike?

Obdobje za letne pnevmatike je od 15. marca do 15. novembra. Letne gume so primerne za toplo vreme in suho ali deževno cesto, zimske pa za nizke temperature in zasneženo podlago. Čeprav je za letne gume globina kanala z zakonom določena na najmanj 1,5mm, vam priporočamo, da je menjava gum oz. menjava pnevmatik izvedena pri približno 2,5mm. Ustrezno poskrbite za varnost v prometu in se oglasite v avto centru Velič. Menjava ali premontaža pnevmatik še nikoli ni bila tako hitra in ugodna.
 

Nudimo vam kvalitetne in ugodne letne gume

Vulkanizerstvo avto centra Velič vam nudi menjavo pnevmatik za različna vozila. Na voljo vam je premontaža gum za osebna vozila, motorna kolesa, mopede, samokolnice ter dostavna in terenska vozila. Poleg tega letne in zimske pnevmatike pri nas lahko tudi kupite, kar je še posebej priročno, če pri menjavi gum opazimo, da so avtoplašči dotrajani. Letne pnevmatike so vam na voljo v različnih dimenzijah, od najmanjših do največjih. Prav tako so vam na razpolago zimske in letne gume različnih proizvajalcev. Cene so izredno ugodne, hkrati pa so pnevmatike visoko kvalitetne. V avto centru Velič si lahko zagotovite, da se bodo vaše letne pnevmatike dolgo in dobro oprijemale cestišča.
 

Zimske in letne pnevmatike vam na željo ustrezno shranimo

Tako zimske kot letne pnevmatike so primerne samo za določeno število sezon. Da bi vaše letne gume zdržale čim dlje, jih morate pozimi ustrezno shraniti. Za vas lahko pnevmatike shranimo mi, saj imamo v temnem in hladnem skladišču idealne pogoje, da lahko pnevmatike služijo svojemu namenu kar se da dolgo. Obiščite nas v Ljubljani. Premontaža oz. menjava pnevmatik bo izvedena hitro in natančno, vaše zimske ali letne gume pa bomo ustrezno shranili in zaščitili pred zunanjimi vplivi.