01/512-80-22

AC VELIČ

Najboljši partner vašega avtomobila!
klima

Polnjenje avto klime

Polnjenje avto klime - uporabljamo kakovosten plin za klime

Dandanes je avto klima že skoraj obvezna oprema modernega vozila. Težko si predstavljamo vožnjo proti morju, če klima za avto ne deluje, ker je v njej zmanjkalo plina. V Avto centru Velič opravljamo polnjenje klime skozi celo leto. Polnjenje avto klime izvajajo strokovnjaki, ki znajo ustrezno poskrbeti za kvalitetno vzdrževanje klimatske naprave. Za plin za klimo je priporočljivo poskrbeti na vsaki dve leti, saj v nasprotnem primeru avto klima ne hladi, kot bi lahko. Obiščite nas in poskrbeli bomo za kvalitetno polnjenje klime.
 

Polnjenje klime - naj plin za klimo ne uhaja iz sistema

Klima za avto mora biti redno pregledana. Polnjenje avto klime lahko poteka kar na rednem avtomobilskem servisu, lahko pa nas pokličete in se dogovorimo za termin. Strokovno bomo pregledali vašo klimo in poskrbeli, da plin za klime ne bo uhajal. Po potrebi bomo namazali cevi in tesnila ter s tem zagotovili, da bo plin za klimo čim bolje izkoriščen. Da avto klima deluje učinkovito, je občasno potrebno plin za klimo dopolniti. Polnjenje klime opravljajo naši strokovnjaki, ki imajo že veliko izkušenj. Znanje in izkušnje nam omogočajo, da znamo poskrbeti, da plin za klime tudi pri starejših avto klimah ne uhaja ter da ne prihaja do neprijetnih vonjav iz ventilatorjev. Za kvalitetno vzdrževanje in polnjenje avto klime nas obiščite v Ljubljani.
 

Vzdrževana avto klima za manjšo porabo goriva

Zelo pomembno je, da polnjenje avto klime poteka strokovno. Pri nas vam nudimo hitro in kvalitetno polnjenje klimatske naprave po ugodnih cenah. Znano je, da če je klima za avto servisirana ustrezno, je njeno hlajenje optimalno in se ji podaljša življenjska doba. Zato je pomembno, da vaš avto pripeljete na pregled in polnjenje klime vsaj enkrat na dve leti, še bolje pa enkrat letno. Stroškovno gledano se na dolgi rok vzdrževanje klime oz. polnjenje klime, ki ga opravljajo naši strokovnjaki, vsekakor splača.
 

Za udobje med vožnjo poskrbi avto klima

Če iz vaše klime za avto prihaja neprijeten vonj, je čas, da se pripeljete do našega avto centra, kjer bomo pregledali vašo klimo in poskrbeli za primerno dezinfekcijo in polnjenje klime. Uporabili bomo kvaliteten plin za klime, ki bo omogočal udobje v vročih poletnih dneh. Polnjenje avto klime pride v poštev tudi pozimi, saj klima za avto takrat piha topel in suh zrak, ki v avtomobil prinaša svežino. Obiščite nas še danes in si zagotovite, da bodo naši mojstri kvalitetno poskrbeli za polnjenje klime.